Smaken är som baken

...sägs det.

Vi på FOAD håller kanske inte riktigt med.


För även OM (inte även fast som folk börjar envisas med) man kanske vill hålla en viss stil eller så, så finns det gränser. Punkt.

 

Vår blogginspiratör visade t.ex. en oerhört osmickrande bild på sig själv iförd en högst opassande klänning som var allt annat än smickrande på henne.

Inte blev det bättre att detta kombinerades med knallrött läppstift som gav personen ett oerhört konstigt ansiktsuttryck och ansiktsform.
Dessutom ÄR det galet fult när underkläderna syns! (String)trosor långt över byxkanten, bh:ar som sticker fram här och var (banden kan ju vara svåra att dölja dock, men det skadar inte att försöka)

 

Ponera då att personen glatt gör alla dessa missar, plockar på sig det konstiga ansiktsuttrycket och ansiktsformen samtidigt som klänningen visar ungefär halva bh:n och är så kort så att den visar ungefär allt även nertill...

 

Och att dessutom glatt fota och lägga ut på bloggen...ser man inte själv vad det är man lägger ut? Man väljer väl ändå bilder som är smickrande för en själv när det handlar om en "egoblogg"?

 

För, let´s face it, INGEN passar i osmickrande kläder, oavsett hur fina de är i affären! För klänningen var onekligen jättefin, på rätt person! Tyvärr (mest för henne kanske) var hon inte denna "rätta person".

 

Hon skrev även ett inlägg om hur mycket dyra kläder hon hade när hon var liten, men att de ju "faktiskt var ganska fula" men egentligen borde väl fula dyra kläder vara bättre än fula billiga?
Eller köper man fula kläder för att de är billiga?
För personen har uppenbarligen ingen känsla för egen stil utan klär sig utifrån mode oavsett hur det ser ut på henne.

 

Dock vill jag tillägga att även kläder som är SKITFULA i butiken kan bli helt underbara på rätt person, och tvärt om som sagt.

 

Det finns provrum - dags att använda dem kanske? För trivs man inte med resultatet i den lär man inte trivas med resultatet ute heller.
Provrumsspeglar framhäver ju verkligen ALLT man inte vill ska framhävas så man ser ju ganska fort hur bra/dåligt ett plagg sitter.

 

Nåja, man gör sina egna val här i livet, men då får man stå för dem också och inte gnälla på de som inte håller med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0